Nivelurile ridicate de zahăr îți afectează starea de spirit?

Bine ai venit pe eDiabet!
Comunitatea noastră este locul perfect pentru a împărtăși experiențe, a pune întrebări și a găsi sprijin legat de diabet. Alătură-te forumului nostru și conectează-te cu persoane care înțeleg provocările tale. Crearea unui cont este GRATUITĂ și îți oferă acces la discuții interesante și resurse dedicate. Fii parte dintr-o comunitate unită care te susține la fiecare pas! Creează-ți cont acum și începe primește sprijinul de care ai nevoie!
Înregistrare

Flori

New member
Dec 3, 2024
2
0
1
Iasi
Întreb pentru că de multă vreme m-am chinuit să-mi scad glicemia. Dimineață când am testat valorile au fost foarte mari, unele zile. Și glicata a fost destul de mare o perioadă.

Am încercat să mă descurc mai bine și timp de o săptămână sau cam asa ceva, glicemia a mai scăzut și am niveluri mai OK. Am observat și că nu am mai fost atât de nervoasă, dacă am stat mai bine pe glicemii. Mi se pare mie sau chiar are relevanță?

Vorbesc din perspectiva unui părinte de dulcinel: am observat și la copil că se înfurie uneori, când are glicemii mai mari, se „moleșește” când scade glicemia drastic (de obicei la sport - vezi efectiv cum parcă-i scade turația la „motor” :)).