Salut. Am fost diagnosticată cu diabet de tip 1 acum 4 ani și îl gestionez cu injecții, iar în ultimii doi ani folosesc senzori Libre. Simt că reușesc să țin sub control această afecțiune în general, deși uneori am perioade mai dificile. Înainte de diagnostic eram o persoană foarte optimistă și fericită, însă acum simt că mă confrunt cu multă furie și depresie, până într-atât încât simt că sunt două persoane diferite: eu înainte de diagnostic și eu după diagnostic.
Sunt foarte interesată dacă cineva a experimentat o schimbare mare în personalitate și sănătatea mentală asociată cu diagnosticul de diabet. Eram pregătită pentru dificultăți fizice, dar nu mă așteptam să existe o diferență atât de mare în ceea ce privește emoțiile. Se regăsește cineva în această situație?
Sunt foarte interesată dacă cineva a experimentat o schimbare mare în personalitate și sănătatea mentală asociată cu diagnosticul de diabet. Eram pregătită pentru dificultăți fizice, dar nu mă așteptam să existe o diferență atât de mare în ceea ce privește emoțiile. Se regăsește cineva în această situație?